Recept
« Terug naar recepten
Pasta met peultjes,tuinbonen en rucola
PT30M
Pasta met peultjes,tuinbonen en rucola
Een heerlijk pasta met peultjes,tuinbonen en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met peultjes,tuinbonen en rucola te bereiden
Maak de peultjes schoon.was en droog de rucola.Breng water met wat zout aan de kook.Voeg de pasta toe.Kijk op de verpakking voor de juiste kooktijd.Kook de laatste 5 min de peultjes en de tuinbonen mee.Stort de beetgare pasta en groenten in een vergiet.Roer er direct een lepel olijfolie door om aan elkaar plakken te voorkomen en roer de rucola en de salami door de hete pasta.Laat de pasta uitlekken.Verdeel de pasta over vier borden en strooi er wat peper over.
Miranda zegt: