Recept
« Terug naar recepten
Pasta met venkel en verse worst
PT30M
Pasta met venkel en verse worst
Een heerlijk pasta met venkel en verse worst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met venkel en verse worst te bereiden
Haal de vulling van de worst uit het vel en rul dit in de olijfolie.
Voeg hierbij het venkelzaad, naar smaak knoflook en vers pepertje, tomatenpuree en blokjes.
Voeg dan ook de venkel toe en laat het op een zacht pitje doorwarmen.
Kook ondertussen de pasta in ruim gezout water beetgaar.
Schep de pasta door de saus maak het eventueel op smaak met wat vers gemalen peper en zout. Tot slot de parmezaansekaas over de pasta raspen.
Voeg hierbij het venkelzaad, naar smaak knoflook en vers pepertje, tomatenpuree en blokjes.
Voeg dan ook de venkel toe en laat het op een zacht pitje doorwarmen.
Kook ondertussen de pasta in ruim gezout water beetgaar.
Schep de pasta door de saus maak het eventueel op smaak met wat vers gemalen peper en zout. Tot slot de parmezaansekaas over de pasta raspen.