KookJij

Pasta met venkel en verse worst

Een heerlijk pasta met venkel en verse worst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met venkel en verse worst te bereiden

Haal de vulling van de worst uit het vel en rul dit in de olijfolie.
Voeg hierbij het venkelzaad, naar smaak knoflook en vers pepertje, tomatenpuree en blokjes.
Voeg dan ook de venkel toe en laat het op een zacht pitje doorwarmen.
Kook ondertussen de pasta in ruim gezout water beetgaar.
Schep de pasta door de saus maak het eventueel op smaak met wat vers gemalen peper en zout. Tot slot de parmezaansekaas over de pasta raspen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst