Recept
« Terug naar recepten
Pasta met zalm en tomaten
PT30M
Pasta met zalm en tomaten
Een heerlijk pasta met zalm en tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marja hoebe
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met zalm en tomaten te bereiden
In een pan 3 eetlepels olijfolie doen en de sjalotjes er in aanbakken, courgette tomaten en bleekselderie erbij doen en de knoflook en gember uitpersen en erbij doen, ,peper en zout en oregano erbij en met deksel op de pan 20 min. laten pruttelen.. Deksel eraf nemen en de tomaten met een vork klein maken, nog 2 min. laten pruttelen, room erbij doen en de basilikum.
In een tweede pan de zalmfilet in 3 eetlepels olijfolie aan beide kanten snel aanbraden, zo dat er een korstje ontstaat en de vis van binnen nog beetje rauw is, peper en zout op de vis, uit de pan nemen en met een vork klein maken, bij de groentemassa doen en nog 5 min laten pruttelen.
Tagliatelle beetgaar koken, en met de tomaten groenten vis serveren.
In een tweede pan de zalmfilet in 3 eetlepels olijfolie aan beide kanten snel aanbraden, zo dat er een korstje ontstaat en de vis van binnen nog beetje rauw is, peper en zout op de vis, uit de pan nemen en met een vork klein maken, bij de groentemassa doen en nog 5 min laten pruttelen.
Tagliatelle beetgaar koken, en met de tomaten groenten vis serveren.
sanne zegt: