Recept
« Terug naar recepten
Pasta Odysseus
PT60M
Pasta Odysseus
Een heerlijk pasta odysseus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Odysseus te bereiden
Pasta koken volgens beetgaar koken volgens de gebruiksaanwijzing.Afgieten en laten uitlekken.In pan de olijfolie verhitten en de fijngeneden ui en knoflookteentjes 3 min.zachtjes bakken.
Rundergehakt in 5 min.rullen.Rozijnen,gepelde tomaten met sap paprikapoeder,provençaalse kruiden,zout en peper meeverwarmen.Saus onafgedekt 20 min.zachtjes laten koken.Oven voorverwarmen op 200 graden.Pasta mengen met de saus en de verkruimelde feta en een ingevette ovenschaal scheppen.De eieren loskloppen en met de yoghurt,zout en peper goed door elkaar kloppen.Yoghurtsaus over de pasta verdelen.In midden van de oven zetten en in 30 min.gaar bakken.Lauwwarm serveren.
Rundergehakt in 5 min.rullen.Rozijnen,gepelde tomaten met sap paprikapoeder,provençaalse kruiden,zout en peper meeverwarmen.Saus onafgedekt 20 min.zachtjes laten koken.Oven voorverwarmen op 200 graden.Pasta mengen met de saus en de verkruimelde feta en een ingevette ovenschaal scheppen.De eieren loskloppen en met de yoghurt,zout en peper goed door elkaar kloppen.Yoghurtsaus over de pasta verdelen.In midden van de oven zetten en in 30 min.gaar bakken.Lauwwarm serveren.