Recept
« Terug naar recepten
Pasta Paturain
PT20M
Pasta Paturain
Een heerlijk pasta paturain recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Pauline Soethof
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Paturain te bereiden
Tijdens het bereiden van de saus de pasta koken.
Bak de magere spekreepjes bijna klaar. Voeg ui in dunne reepjes gesneden toe en bak tot ze een beetje goudgeel worden (beetje naar eigen smaak) .Voeg de champignons (in plakjes gesneden) toe en bak alles tot de champignons gaar zijn. Bakje Paturain erbij en het vuur wat temperen. Om de saus wat smeuïger te maken kun je room of melk toevoegen. Als laatste naar smaak wat zout en peper toevoegen.
Pasta door de saus roeren en direct opdienen.
Bak de magere spekreepjes bijna klaar. Voeg ui in dunne reepjes gesneden toe en bak tot ze een beetje goudgeel worden (beetje naar eigen smaak) .Voeg de champignons (in plakjes gesneden) toe en bak alles tot de champignons gaar zijn. Bakje Paturain erbij en het vuur wat temperen. Om de saus wat smeuïger te maken kun je room of melk toevoegen. Als laatste naar smaak wat zout en peper toevoegen.
Pasta door de saus roeren en direct opdienen.
Mijn kookverhaal (Pauline Soethof)
Lekker snel, snel lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
grt
Hans de Vos:):)
pien1980 zegt:
Die variatie klinkt ook goed Jaques!