Recept
« Terug naar recepten
Pasta pesto op bourgondische wijze
PT20M
Pasta pesto op bourgondische wijze
Een heerlijk pasta pesto op bourgondische wijze recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta pesto op bourgondische wijze te bereiden
Olie verhitten in pan en courgette en aubergine aanfruiten. Met spinazie aanvullen en roerbakken totdat de spinazie geslonken is. Water aan de kook brengen en pasta afkoken. Afgieten en pesto en 2 el olijfolie erdoor roeren.
Garnalen in enkele minuten afbakken op hoog vuur. Borden opmaken: Pasta onder, flinke schep groenten erop en afmaken met garnalen. Aan de zijkant de zalmplakken leggen.
Garnalen in enkele minuten afbakken op hoog vuur. Borden opmaken: Pasta onder, flinke schep groenten erop en afmaken met garnalen. Aan de zijkant de zalmplakken leggen.
derbyke zegt: