KookJij

Pasta spekjes taart

Een heerlijk pasta spekjes taart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 640 kCal energie
24 Gram eiwit
35 Gram vet
57 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta spekjes taart te bereiden

Kook de pipe rigate in een grote pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzing op verpakking.
Kook de prei de laatste 5 min mee met de pasta .
Giet de pasta en prei af in een vergiet.
Klop in een kom de eieren met de creme frache los.
Voeg twee derde van de peterselie en zout en peper naar smaak toe, pas op met zout ivm de spekjes.
Schep de pasta en de spekreepjes door de eieren.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg een stuk bak papier op de bodem van de springvorm en zet vast met de rand.
Schep de pasta in de vorm.
Bak de taart in het midden van de oven goudbruin in 20 min.
Maak met een mesje de zijkant van de pasta los van de rand.
Snijd de taart in stukken en serveer met de resterende peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

E.M. van Boven

E.M. van Boven zegt:
Leuk, maar moet ik het in de oven zetten bij onder- en bovenwarmte of "strikje, dus grillstand?