Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch met een vleugje curry en oregano
PT20M
Pasta vegetarisch met een vleugje curry en oregano
Vandaag gewoon een pasta gerecht met heerlijke groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch met een vleugje curry en oregano te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water met een goede snuif currypoeder en oregano.
- Paprika's in blokjes snijden, bloemkool in kleinere roosjes verdelen de ajuin in ringen snijden de wortel in blokjes snijden. De tomaten in stukjes snijden deze aan de kant houden.
- Stoof de groenten aan in de zonnebloemolie en kruid goed naar smaak als laatste de tomaat toevoegen. De groenten onder de pasta mengen en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.