Recept
« Terug naar recepten
Pasta voor bij visgerechten
PT20M
Pasta voor bij visgerechten
Een heerlijk pasta voor bij visgerechten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta voor bij visgerechten te bereiden
Asperges in stukken snijden. ( mini asperges )
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Look zeer fijn hakken.
Dille grof snijden.
Asperges, sjalot en look even opwokken voeg de lamsoren en zeekraal toe.
Kruid af naar smaak als laatste de dille, tomaatjes en pasta toevoegen.
Serveer zeer warm.
Hier werd gebakken zalm bij geserveerd, kan natuurlijk met alle vissoorten
Sjalotjes in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Look zeer fijn hakken.
Dille grof snijden.
Asperges, sjalot en look even opwokken voeg de lamsoren en zeekraal toe.
Kruid af naar smaak als laatste de dille, tomaatjes en pasta toevoegen.
Serveer zeer warm.
Hier werd gebakken zalm bij geserveerd, kan natuurlijk met alle vissoorten
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.