Recept
« Terug naar recepten
Zalm met zeegroenten en cruditeiten
PT35M
Zalm met zeegroenten en cruditeiten
Een heerlijk zalm met zeegroenten en cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met zeegroenten en cruditeiten te bereiden
Dep de zalm droog en bestrooi rijkelijk met de kruiden, wentel in bloem en bak gaar aan in boter.
Aardappelen gaar koken, afgieten en pureren. Meng fijn gesneden basilicum, tomaatjes fijn gesneden en broccoli in zeer kleine roosjes eronder kruiden naar smaak en voeg een beetje olijfolie toe.
Sjalotjes in ringen gesneden samen met de lamsoren, zeekraal en champignons even opwokken voeg een halve uitgeperste citroen toe, evenzeer kruiden. Voeg de mosselen als laatste erbij eenmaal open zijn de mosselen gaar.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met een schijf citroen en verse basilicum.
Aardappelen gaar koken, afgieten en pureren. Meng fijn gesneden basilicum, tomaatjes fijn gesneden en broccoli in zeer kleine roosjes eronder kruiden naar smaak en voeg een beetje olijfolie toe.
Sjalotjes in ringen gesneden samen met de lamsoren, zeekraal en champignons even opwokken voeg een halve uitgeperste citroen toe, evenzeer kruiden. Voeg de mosselen als laatste erbij eenmaal open zijn de mosselen gaar.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met een schijf citroen en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.