KookJij

Zalm met zeegroenten en cruditeiten

Een heerlijk zalm met zeegroenten en cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met zeegroenten en cruditeiten te bereiden

Dep de zalm droog en bestrooi rijkelijk met de kruiden, wentel in bloem en bak gaar aan in boter.
Aardappelen gaar koken, afgieten en pureren. Meng fijn gesneden basilicum, tomaatjes fijn gesneden en broccoli in zeer kleine roosjes eronder kruiden naar smaak en voeg een beetje olijfolie toe.
Sjalotjes in ringen gesneden samen met de lamsoren, zeekraal en champignons even opwokken voeg een halve uitgeperste citroen toe, evenzeer kruiden. Voeg de mosselen als laatste erbij eenmaal open zijn de mosselen gaar.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met een schijf citroen en verse basilicum.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst