Recept
« Terug naar recepten
Schelpjes pasta met vis en zeevruchten
PT30M
Schelpjes pasta met vis en zeevruchten
Een heerlijk schelpjes pasta met vis en zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelpjes pasta met vis en zeevruchten te bereiden
Sjalotjes fijn snijden de porei in julienne snijden, wok deze even op in olijfolie, kruiden met peper en dille fijn gesneden.
Houd even aan de kant . Mosselen en venusschelpen ontdoen van hun schelp. Bak alle vissoorten even aan evenzeer gekruid in olijfolie voeg de pasta en groenten toe zeer goed roeren. Als laatste de roomkaas eronder mengen ,houd een beetje aan de kant voor de garnering, warm zeer goed op.
Serveer op bord en garneer met dille, geraspte kaas en een stukje roomkaas.
Houd even aan de kant . Mosselen en venusschelpen ontdoen van hun schelp. Bak alle vissoorten even aan evenzeer gekruid in olijfolie voeg de pasta en groenten toe zeer goed roeren. Als laatste de roomkaas eronder mengen ,houd een beetje aan de kant voor de garnering, warm zeer goed op.
Serveer op bord en garneer met dille, geraspte kaas en een stukje roomkaas.