KookJij

Schelpjes pasta met vis en zeevruchten

Een heerlijk schelpjes pasta met vis en zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelpjes pasta met vis en zeevruchten te bereiden

Sjalotjes fijn snijden de porei in julienne snijden, wok deze even op in olijfolie, kruiden met peper en dille fijn gesneden.
Houd even aan de kant . Mosselen en venusschelpen ontdoen van hun schelp. Bak alle vissoorten even aan evenzeer gekruid in olijfolie voeg de pasta en groenten toe zeer goed roeren. Als laatste de roomkaas eronder mengen ,houd een beetje aan de kant voor de garnering, warm zeer goed op.
Serveer op bord en garneer met dille, geraspte kaas en een stukje roomkaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst