KookJij

Vis in de wokpan met spirelli

Een heerlijk vis in de wokpan met spirelli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis in de wokpan met spirelli te bereiden

Paprika's in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Vis goed kruiden.
Olie goed laten opwarmen in de wok paprika's en sjalotjes samen met de vis opwokken.
Voeg de pasta toe nogmaals even bij kruiden en de helft van de boursin-blokjes eronder mengen.
Serveer met enkele blaadjes sla, rucola en de kaasblokjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst