Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Vis in de wokpan met spirelli
PT10M
Vis in de wokpan met spirelli
Een heerlijk vis in de wokpan met spirelli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in de wokpan met spirelli te bereiden
Paprika's in fijne reepjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Vis goed kruiden.
Olie goed laten opwarmen in de wok paprika's en sjalotjes samen met de vis opwokken.
Voeg de pasta toe nogmaals even bij kruiden en de helft van de boursin-blokjes eronder mengen.
Serveer met enkele blaadjes sla, rucola en de kaasblokjes.
Sjalotjes in ringen snijden.
Vis goed kruiden.
Olie goed laten opwarmen in de wok paprika's en sjalotjes samen met de vis opwokken.
Voeg de pasta toe nogmaals even bij kruiden en de helft van de boursin-blokjes eronder mengen.
Serveer met enkele blaadjes sla, rucola en de kaasblokjes.