Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met palingfilet
PT20M
Pastasalade met palingfilet
Een heerlijk pastasalade met palingfilet recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Productschap Vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met palingfilet te bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Snijd de paling in reepjes.
Giet de pasta af en schep in een kom de pasta met de dressing, paling, tomaat en uiringetjes door elkaar.
Breng de salade op smaak met zout en peper.
Verdeel de bladsla over twee diepe borden en schep de pastasalade erop.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Snijd de paling in reepjes.
Giet de pasta af en schep in een kom de pasta met de dressing, paling, tomaat en uiringetjes door elkaar.
Breng de salade op smaak met zout en peper.
Verdeel de bladsla over twee diepe borden en schep de pastasalade erop.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
brinkie1970 zegt:
Eerlijk gezegd heb ik het nog niet uitgeprobeerd. Maar koud lijkt mij wel het lekkerst. Vooral omdat je eerst sla op je bord moet leggen.
Groet,
Sascha.
Ellebel zegt:
Anna zegt: