Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met tonijn en radijs
PT50M
Pastasalade met tonijn en radijs
Een heerlijk pastasalade met tonijn en radijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met tonijn en radijs te bereiden
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes in ruim water in 3-4 min. beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Pureer de inhoud van 1 blikje tonijn met olie met het citroensap en de yoghurt. Breng de dressing op smaak met zout en (versgemalen) peper. Laat de rest van de tonijn uitlekken en verdeel in stukjes. Giet de pasta af, meng direct in een schaal met de dressing. Schep de broccoliroosjes en de ui om met drie kwart van de tonijn, van de radijs en van de kappertjes. Laat minstens 20 min. afkoelen. Breng de salade op smaak met zout en (versgemalen) peper en garneer met de rest van de tonijn, de radijs en de kappertjes.