Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met zalm en sinaasappeldressing
PT20M
Pastasalade met zalm en sinaasappeldressing
Een heerlijk pastasalade met zalm en sinaasappeldressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met zalm en sinaasappeldressing te bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.Giet de pasta af,spoel 'm af met koud water en laat goed uitlekken in een vergiet.Kook de broccolie in een klein laagje water met zout in 3 minuten beetgaar.doe de doperwten in een schaal,giet er kokend water op en laat 3 minuten staan tot de doperwten net ontdooid zijn.Giet de broccoli en doperwten af,spoel ze onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken in een vergiet.Boen de sinaasappel schoon.Schep de zure room in een serveerschaal en rasp de schil van de sinaasappel erboven fijn.Pers de sinaasappel uit en roer het sap met de mosterd door de room.Breng de dressing op smaak met zout en versgemalen peper.Snijd de zalm in repen van 3 centimeter breed.Schep de pasta met de broccoli,doperwten,maïs en de zalm door de dressing.
J zegt: