Recept
« Terug naar recepten
Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing
PT30M
Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing
Een heerlijk pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing te bereiden
Houd 4 plakjes pekelvlees apart en snijd de rest in smalle reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Laten afkoelen. Snijd 1 tomaat in 4 partjes en snijd de rest in stukjes. Snijd de augurk in dunne plakjes. Laat de asperges uitlekken, houd er 8 apart en snijd de rest in stukjes. Meng de mayonaise in een grote schaal met de kruidenmix. Bestrijk de plakjes pekelvlees elk met een theelepel van het mayonaisemengsel, leg er 2 asperges op en rol ze op. Meng de rest van het mayonaise mengsel met het citroensap, de tagliatelle, de reepjes pekelvlees, de stukjes tomaat, de plakjes augurk (houd een stuk of 8 plakjes apart voor de garnering) de stukjes asperge en de pijnboompitjes. Verdeel de salade over 4 afsluitbare bakjes en leg op elk een pekelrolletje, een partje tomaat en wat plakjes augurk.