Recept
« Terug naar recepten
Pasteis de nata
PT30M
Pasteis de nata
Een heerlijk pasteis de nata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
16 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasteis de nata te bereiden
Meng 250 ml melk met het maïszetmeel. Breng de rest van de melk aan de kook en roer er het maïzenapapje onder. Haal van het vuur en roer er 100 g suiker, de vanillesuiker en de eigelen onder.
Bekleed de sillicone muffinvorm met bladerdeeg. Vul met de vanillecrème en bak 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
Haal de taartjes uit de vorm, strooi er bloemsuiker over en laat afkoelen.
Bekleed de sillicone muffinvorm met bladerdeeg. Vul met de vanillecrème en bak 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
Haal de taartjes uit de vorm, strooi er bloemsuiker over en laat afkoelen.
crot zegt: