Recept
« Terug naar recepten
Dessert : tarte à la façon de grand-mère
PT40M
Dessert : tarte à la façon de grand-mère
Super snelle taart met bladerdeeg, pudding en appel.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert : tarte à la façon de grand-mère te bereiden
- Appels in vier snijden klokhuis verwijderen snij de appels in schijven en besprenkel met amareto. Los de puddingpoeder op in een beetje melk, melk en suikers aan de kook brengen voeg de opgeloste puddingpoeder toe. Goed roeren en +/- 1 min alroerend laten indikken. Pudding laten afkoelen. Leg het bladerdeeg in een taartvorm met bakpapier prik enkele gaatjes in het deeg. Vul met de pudding en dresseer de appels erover, bak +/- 35 min in een voorverwarmde oven op 210 gr. Laat afkoelen in vorm. Voor het serveren afwerken met bloemsuiker.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Hilde Dumont zegt: