Recept
« Terug naar recepten
Pastinaakpuree
PT60M
Pastinaakpuree
Een heerlijk pastinaakpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastinaakpuree te bereiden
De in kleine blokjes gesneden knolselderij 40 minuten koken in ruim water, halverwege de in kleine blokjes gesneden pastinaak mee laten koken.
Water afgieten en pureren met stamper (mag best grof zijn).
Aanmaken met wat room en roomboter plus ruim zout en peper.
Water afgieten en pureren met stamper (mag best grof zijn).
Aanmaken met wat room en roomboter plus ruim zout en peper.
mmeeuwissen zegt: