KookJij

Pastinaakpuree

Een heerlijk pastinaakpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastinaakpuree te bereiden

De in kleine blokjes gesneden knolselderij 40 minuten koken in ruim water, halverwege de in kleine blokjes gesneden pastinaak mee laten koken.
Water afgieten en pureren met stamper (mag best grof zijn).
Aanmaken met wat room en roomboter plus ruim zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mmeeuwissen

mmeeuwissen zegt:
Mmmm, dit is zo lekker en maar weinig koolhydraten ;)
markschoo

markschoo zegt:
je moet je pastinaak niet in water koken maar in melk hoort oficieel zo ;)
kristel

kristel zegt:
Lijkt me heerlijk, maar wat kan ik er bij serveren.