Recept
« Terug naar recepten
PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
PT15M
PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
0 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Chili
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) te bereiden
- Meng olie, azijn en water in een kom en klop ze goed dooreen met een garde
of een vork. Roer er de koriander, chili(pasta), uien, knoflook en zout door
en proef of het resultaat goed smaakt. Laat de saus 2 a 3 uur op
kamertemperatuur rusten, zodat het aroma zich kan ontwikkelen. Pebre is de
traditionele saus bij vleesgerechten en wordt ook wel gegeven bij Porotos
granados.Hoe wordt het recept bereidt?
Mijn kookverhaal (marcel knol)
deze hete saus uit chili is lekker bij een broodje shoarma of andere vleesgerechten
Harry Löhr zegt:
Deze ga ik van het weekend proberen!