KookJij

PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)

lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 0 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Chili
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) te bereiden

  1. Meng olie, azijn en water in een kom en klop ze goed dooreen met een garde
    of een vork. Roer er de koriander, chili(pasta), uien, knoflook en zout door
    en proef of het resultaat goed smaakt. Laat de saus 2 a 3 uur op
    kamertemperatuur rusten, zodat het aroma zich kan ontwikkelen. Pebre is de
    traditionele saus bij vleesgerechten en wordt ook wel gegeven bij Porotos
    granados.Hoe wordt het recept bereidt?

Mijn kookverhaal (marcel knol)

deze hete saus uit chili is lekker bij een broodje shoarma of andere vleesgerechten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Oeh! Dit klinkt wel heel goed!
Deze ga ik van het weekend proberen!