Recept
« Terug naar recepten
Pêche melba
PT20M
Pêche melba
Een heerlijk pãªche melba recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pêche melba te bereiden
Breng de wijn,150 gr.suiker en honing in een kleine pan langzaam aan de kook en roer tot de suiker is opgelost.Temper het vuur,voeg de perziken toe en kook ze in 10 min.zachtjes.Laat ze in siroop afkoelen.Doe de frambozen en 40 gr.suiker in een kleine pan en verwarm de vruchten in stukjes brekend op laag vuur tot ze zacht zijn.Voeg een scheutje siroop toe en zeef de frambozenpulp om de pitjes te verwijderen.Leg de halve perziken op twee borden,schep een bolletje ijs op elke perzikhelft,sprenkel de frambozensaus erover en serveer.
juffie zegt: