Recept
« Terug naar recepten
Pecorino
PT15M
Pecorino
Een heerlijk pecorino recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pecorino te bereiden
Snijd de aubergine in dunne plakjes.Vet ze in met een beetje olijfolie en rooster ze kort in een hete grillpan,zodat ze een mooi roosterstreepje krijgen.Snijd van pecorinokaas dikke reepjes.Leg telkens een reepje pecorinokaas op een aubergine plakje en vouw de plakjes dubbel.Zet vast met(10 minuten geweekt)cocktailprikker en zet 5 minuten onder de hete grill.Besprenkel met een dressing van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamicoazijn.Garneer met een blaadje koriander.