KookJij

Penne met amandelpesto

Een heerlijk penne met amandelpesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 22 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Penne met amandelpesto te bereiden

1. Kook de penne al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
2. Week de kappertjes een halfuurtje in lauw water. Laat ze uitlekken. Doe ze samen met de pijnboompitten, het basilicum, de amandelen, de parmezaan en de knoflook in de blender en mix tot een dikke puree. Voeg de olijfolie toe en mix opnieuw. Breng op smaak met peper en zout.
3. Vermeng de pasta met de amandelpesto en de rucola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst