Recept
« Terug naar recepten
Penne met muntsaus en geitenkaas
PT30M
Penne met muntsaus en geitenkaas
Een heerlijk penne met muntsaus en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met muntsaus en geitenkaas te bereiden
Kook de doperwten in 8 min gaar.Pureer met de staafmixer de erwtjes met de knoflook,100 ml.olijfolie en 3/4 deel van de munt (steeltjes moeten er wel vanaf zijn).Breng het op smaak met peper en zout.Voeg wat water erbij om de saus wat losser te maken.Kook de pasta volgens de verpakking en meng de doperwtjessaus erdoor.Voeg evt.nog wat kookvocht toe als de saus te dik is. Brokkel de geitenkaas over de pasta en sprenkel de rest van de olijfolie erover.bestrooi met de overgebleven stukjes munt.
Cyberbabe zegt: