KookJij

Penne met muntsaus en geitenkaas

Een heerlijk penne met muntsaus en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Penne met muntsaus en geitenkaas te bereiden

Kook de doperwten in 8 min gaar.Pureer met de staafmixer de erwtjes met de knoflook,100 ml.olijfolie en 3/4 deel van de munt (steeltjes moeten er wel vanaf zijn).Breng het op smaak met peper en zout.Voeg wat water erbij om de saus wat losser te maken.Kook de pasta volgens de verpakking en meng de doperwtjessaus erdoor.Voeg evt.nog wat kookvocht toe als de saus te dik is. Brokkel de geitenkaas over de pasta en sprenkel de rest van de olijfolie erover.bestrooi met de overgebleven stukjes munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Cyberbabe

Cyberbabe zegt:
manlief vond lekker, dochterlief (3) vond het vurrukkulluk, maar ik vond het een beetje weeïg. Gelukkig pepte de geitenkaas het een beetje op, maar van mij had er daar wat meer van bij gemogen. In plaats van peper en zout heb ik er overigens een ansjovisje doorgedaan.