Recept
« Terug naar recepten
Penne met prosciutto en kabeljauw
PT30M
Penne met prosciutto en kabeljauw
Een heerlijk penne met prosciutto en kabeljauw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met prosciutto en kabeljauw te bereiden
Kook de pasta in kokend gezouten water. Giet af en zet aan de kant.
Verwarm de olijfolie en bak de ui en de paprika. Voeg de erwten toe en bevochtig met de fond. Voeg de kabeljauw en de prosciutto toe en laat alles gaar worden. Kruid met peper en zout en werk af met de room. Meng met de pasta en serveer met een beetje Parmezaanse kaas.
Verwarm de olijfolie en bak de ui en de paprika. Voeg de erwten toe en bevochtig met de fond. Voeg de kabeljauw en de prosciutto toe en laat alles gaar worden. Kruid met peper en zout en werk af met de room. Meng met de pasta en serveer met een beetje Parmezaanse kaas.