Recept
« Terug naar recepten
Pennepasta met gestoofde paprika en worstjes
PT20M
Pennepasta met gestoofde paprika en worstjes
Een heerlijk pennepasta met gestoofde paprika en worstjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eten en genieten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pennepasta met gestoofde paprika en worstjes te bereiden
Fruit de gesnipperde sjalot met de in blokjes gesneden paprika’s en fijngehakte knoflook in een beetje olie. Voeg de tijm en 4 eetlepels water toe en laat het geheel op laag vuur 10 minuten garen. Kook ondertussen de pasta en bak de worstjes in een beetje olie. Voeg de worstjes toe aan het paprikamengsel.
Schep wat pasta in een diep bord. Verdeel er wat saus met worstjes over en bestrooi met kaas.
Schep wat pasta in een diep bord. Verdeel er wat saus met worstjes over en bestrooi met kaas.