Recept
« Terug naar recepten
Peperonata
PT25M
Peperonata
Een heerlijk peperonata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperonata te bereiden
Verhit in een wok de olie en bak hierin de ui glazig. Doe de paprika erbij en bak die 10 minuten al omscheppend mee. Roer de tomaatblokjes en de azijn erdoor, leg een deksel of groot bord op de wok en laat de groenten in 10 minuten zacht worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Doe het over op een grote schaal en bestrooi met de kappertjes en het basilicum