Recept
« Terug naar recepten
Peren met rum en citroengras
PT20M
Peren met rum en citroengras
Een heerlijk peren met rum en citroengras recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peren met rum en citroengras te bereiden
Snij de peren in stukken en snij het citroengras overlangs doormidden.
Doe deze in een bokaal die goed af te sluiten is.
Giet hierover de rum.
Zorg ervoor dat alles onderstaat.
Voeg de suiker toe.
Sluit af.
Zet 4 tot 5 weken op een koele plaats.
Doe deze in een bokaal die goed af te sluiten is.
Giet hierover de rum.
Zorg ervoor dat alles onderstaat.
Voeg de suiker toe.
Sluit af.
Zet 4 tot 5 weken op een koele plaats.