Recept
« Terug naar recepten
Perenbollen
PT30M
Perenbollen
Een heerlijk perenbollen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bakken met plezier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perenbollen te bereiden
Laat 6 halve peren uit blik uitlekken. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Leg op elk vel bladerdeeg een halve peer. Bestrooi met wat kaneel en vouw het bladerdeeg dicht. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Leg de perenbollen op een ingevette bakplaat en zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Smul ze!