Recept
« Terug naar recepten
Perziken met frambozencoulis en yoghurt
PT30M
Perziken met frambozencoulis en yoghurt
Een heerlijk perziken met frambozencoulis en yoghurt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Flair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken met frambozencoulis en yoghurt te bereiden
Halveer de perziken waar de naad zit en verwijder de pitten. Breng het water met de suiker aan de kook. Leg de gehalveerde perziken hierin en laat ze 12 minuten heel zachtjes garen met het deksel op de pan. Haal dan de perziken uit het suikerwater. Voeg de frambozen toe aan het suikerwater en mix in de blender of met een staafmixer tot coulis. Breng de yoghurt op smaak met de vanillesuiker. Serveer met de perziken en de frambozencoulis.