Recept
« Terug naar recepten
Perziken met mascarpone
PT30M
Perziken met mascarpone
Een heerlijk perziken met mascarpone recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
250 kCal energie
3 Gram eiwit
15 Gram vet
25 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
15 Gram vet
25 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken met mascarpone te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrooi de perziken met 1 eetlepel poedersuiker.
Leg ze in een muffinbakvorm en bak circa 20 minuten.
Verwarm de frambozenjam, 2 eetlepels water en het limoensap.
Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop.
Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik.
Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Bestrooi de perziken met 1 eetlepel poedersuiker.
Leg ze in een muffinbakvorm en bak circa 20 minuten.
Verwarm de frambozenjam, 2 eetlepels water en het limoensap.
Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop.
Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik.
Lekker met geroosterd amandelschaafsel.