KookJij

Perziken met mascarpone

Een heerlijk perziken met mascarpone recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 250 kCal energie
3 Gram eiwit
15 Gram vet
25 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perziken met mascarpone te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrooi de perziken met 1 eetlepel poedersuiker.
Leg ze in een muffinbakvorm en bak circa 20 minuten.
Verwarm de frambozenjam, 2 eetlepels water en het limoensap.
Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop.
Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik.
Lekker met geroosterd amandelschaafsel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst