Recept
« Terug naar recepten
Saus : mascarponesaus met een citroen smaakje
PT10M
Saus : mascarponesaus met een citroen smaakje
Een heerlijk saus : mascarponesaus met een citroen smaakje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : mascarponesaus met een citroen smaakje te bereiden
Sjalotjes in ringen snijden.
Broccoliroosjes klein verdelen.
Stoof deze aan in een beetje boter voeg wijn en citroensap toe laat even sudderen en kruid op smaak af met viskruiden en peper.
Als laatste de mascarpone eronder roeren .
Serveer zeer warm bij pasta en visgerechten.
Broccoliroosjes klein verdelen.
Stoof deze aan in een beetje boter voeg wijn en citroensap toe laat even sudderen en kruid op smaak af met viskruiden en peper.
Als laatste de mascarpone eronder roeren .
Serveer zeer warm bij pasta en visgerechten.