Recept
« Terug naar recepten
Perziken uit de oven (pesche al forno)
PT45M
Perziken uit de oven (pesche al forno)
Een heerlijk perziken uit de oven (pesche al forno) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken uit de oven (pesche al forno) te bereiden
Perziken wassen,halveren en ontpitten.Met en lepel rond de pitholte wat vruchtvlees voor de vulling eruit halen.Vruchtvlees,suiker,gemalen bitterkoekjes,eidooiers en maraskijn vermengen.Er de perziken me vullen.Een vuurvaste schaal invetten en de peziken erin leggen,wijn erbij gieten en op middelhoge temperatuur (180c) goedgeel bakken.