KookJij

Pesto (naturel)

Een heerlijk pesto (naturel) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: willem
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesto (naturel) te bereiden

werkw: alle ingre in een keukenmachine, schenk
de olie voorzichtig op de basilicum
op smaak brengen met zout en peper moet smeuig zijn

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Neuh...is echt geen pesto naturel, waar zijn de pijnboompitten?
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Dit is geen originele pesto maar een variant. Naar mijn mening zit er in pesto naturel zeker geen amandelschaafsel maar pijnboompitten. Ook de kaas klopt niet: dit hoort parmesaanse te zijn. De kappertjes horen er origineel ook niet in thuis en ook geen sardines. Deze variant kan natuurlijk evengoed heel lekker zijn, maar noem het dan geen naturel! Als half Italiaanse mag ik dit wel zeggen.