Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: varkenshaasje met een verrassing van groenten geserveerd met aardappelpuree gorgonzola
PT30M
Dagschotel: varkenshaasje met een verrassing van groenten geserveerd met aardappelpuree gorgonzola
Een heerlijk dagschotel: varkenshaasje met een verrassing van groenten geserveerd met aardappelpuree gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: varkenshaasje met een verrassing van groenten geserveerd met aardappelpuree gorgonzola te bereiden
Kook de aardapellen beetgaar, pureer en meng met peper, zonnebloemolie en in stukjes gesneden gorgonzola.
Doe deze bereiding in een schaal strooi er wat chapelure over en enkele druppels vloeibare boter.
Zet onder de grill en laat mooi bruinen.
Tomaten even aanbakken in boter en kruiden met peper en zout.
Witloof even aanbakken evenzeer kruiden met peper en zout.
Ajuin aanstoven en kruiden met peper en zout.
Snijd het varkenshaasje in mooie schijven en besmeer met de pesto, bak deze enkele minuten rosé aan aan beiden kanten.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Doe deze bereiding in een schaal strooi er wat chapelure over en enkele druppels vloeibare boter.
Zet onder de grill en laat mooi bruinen.
Tomaten even aanbakken in boter en kruiden met peper en zout.
Witloof even aanbakken evenzeer kruiden met peper en zout.
Ajuin aanstoven en kruiden met peper en zout.
Snijd het varkenshaasje in mooie schijven en besmeer met de pesto, bak deze enkele minuten rosé aan aan beiden kanten.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Anna zegt:
Hilde Dumont zegt: