Recept
« Terug naar recepten
Pestokip met ratatouille-rijst
PT30M
Pestokip met ratatouille-rijst
Een heerlijk pestokip met ratatouille-rijst recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestokip met ratatouille-rijst te bereiden
De rijst volgens de verpakking bereiden.De ui en de knoflook (uit het pakket) halen en pellen en fijnsnijden.De rest van de groenten (uit het pakket) schoonmaken en in blokjes snijden.De kipfilets in de lengte doorsnijden en met de pesto insmeren.In een braadpan de helft van de olie verhitten en de kipfilets in 10 min.bruin en gaar bakken.In een wok de rest van de olie verhitten en de groenten 8 min.roerbakken.Breng het op smaak met peper en zout.De rijst met de groente mengen en met het bakvet besprenkelen.Verdeel de ratatouille-rijst over 4 borden en leg er een kipfilet op.
HENNY zegt: