Recept
« Terug naar recepten
Petit Pain Warm
PT10M
Petit Pain Warm
Een heerlijk petit pain warm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jessica Oost
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Petit Pain Warm te bereiden
Snijd de petit pain open en doe hier eerst de ui tomaat en ham op.
Maak het af met de kaas en strooi er een klein beetje aromatkruiden op.
Doe dit 4 minuten in de oven op 200 °C en eetsmakelijk!
Maak het af met de kaas en strooi er een klein beetje aromatkruiden op.
Doe dit 4 minuten in de oven op 200 °C en eetsmakelijk!
Jessica zegt: