Recept
« Terug naar recepten
Peultjes gevuld met roomkaas
PT20M
Peultjes gevuld met roomkaas
Een heerlijk peultjes gevuld met roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peultjes gevuld met roomkaas te bereiden
10 peultjes 3 min.blancheren in ruim kokend water met zout.
Na het blancheren gelijk in ijskoud water leggen.
Peultjes aan een kant met scherp mesje op de naad opensnijden.
Door 30 gram Mon Chou en 30 gram Danisch Bleu door elkaar te roeren.
Met spuitzak toefje vulling op peultjes spuiten.
Met grofgehakte rode pepertjes garneren.
Na het blancheren gelijk in ijskoud water leggen.
Peultjes aan een kant met scherp mesje op de naad opensnijden.
Door 30 gram Mon Chou en 30 gram Danisch Bleu door elkaar te roeren.
Met spuitzak toefje vulling op peultjes spuiten.
Met grofgehakte rode pepertjes garneren.