Recept
« Terug naar recepten
Peultjessalade met taugé
PT10M
Peultjessalade met taugé
Een heerlijk peultjessalade met taugé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peultjessalade met taugé te bereiden
Maak de peultjes schoon en kook ze 4 min in een bodempje water.
Doe de peultjes in een vergiet en spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
Doe de taugé in de zeef en overgiet met kokend water en spoel meteen af met koud water, laat uitlekken.
Was de bosuitjes en snijd ze in DUNNE ringen.
Schep alles voorzichtig door elkaar .
Roer de dressing in een kommetje en sprenkel deze over de salade.
Doe de peultjes in een vergiet en spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
Doe de taugé in de zeef en overgiet met kokend water en spoel meteen af met koud water, laat uitlekken.
Was de bosuitjes en snijd ze in DUNNE ringen.
Schep alles voorzichtig door elkaar .
Roer de dressing in een kommetje en sprenkel deze over de salade.
Jolanda zegt: