Alle componenten zijn nu gereed om de borden op te maken:
Zet per bord op :
-2 artisjokkenbodems gevuld met lamsoor
-1 visfilet
-nappeer saus er om heen
-strooi wat fijn gehakte peterselie over de borden en wat fijn gehakte vers geroosterde amandelen
Recept
« Terug naar recepten
Picata Vis met Artisjokken Speciaal
PT60M
Picata Vis met Artisjokken Speciaal
Een heerlijk picata vis met artisjokken speciaal recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Picata Vis met Artisjokken Speciaal te bereiden
*Zet de artisjokken met de olie,knoflook-pasta en kruiden in de oven die voorverwarmd is op 100 graden Celsius en
confijt de rauwe artisjokken in 60-70 minuten.
Wanner je kant en klare artisjokken gebruikt dan zou 40 minuten genoeg moeten zijn
*Laat de lamsoren in een wok met een beetje roomboter en 1 knoflook teentje slinken
*Zweet de fijngehakte sjalotten heel even aan in de olie met de oregano en koriander.Blus af met de visfond,citroensap en azijn en laat vervolgens tot de helft inkoken.Breng de olie in met een staafmixer en breng vervolgens op smaak met een beetje zout en flink peper uit de molen.
*Dep de visfilets droog,dompel ze in de eiwitten en druk vervolgens ze vervolgens in het Parmezaangruis,zodat de visfilets mooi zijn bedekt.
*Bak de filets niet te gaar,maar wel goud-krokant in de roomboter
confijt de rauwe artisjokken in 60-70 minuten.
Wanner je kant en klare artisjokken gebruikt dan zou 40 minuten genoeg moeten zijn
*Laat de lamsoren in een wok met een beetje roomboter en 1 knoflook teentje slinken
*Zweet de fijngehakte sjalotten heel even aan in de olie met de oregano en koriander.Blus af met de visfond,citroensap en azijn en laat vervolgens tot de helft inkoken.Breng de olie in met een staafmixer en breng vervolgens op smaak met een beetje zout en flink peper uit de molen.
*Dep de visfilets droog,dompel ze in de eiwitten en druk vervolgens ze vervolgens in het Parmezaangruis,zodat de visfilets mooi zijn bedekt.
*Bak de filets niet te gaar,maar wel goud-krokant in de roomboter