KookJij

Pie met varkensvlees (combimagnetron recept)

Een heerlijk pie met varkensvlees (combimagnetron recept) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pie met varkensvlees (combimagnetron recept) te bereiden

Laat de bladerdeeg ontdooien>pel de uien en snijd deze in dunne partjes.Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukken Maak de sperziebonen schoon en snijd deze in stukjes van 2 cm.Snijd het varkensvlees in blokjes.Snijd het ontbijtspek in dunne reepjes.Doe de reepjes spek in een schaal en bak ze,onafgedekt,op vol vermogen (750 watt) in 1 min.knapperig bruin.Roer de tomatenpuree,de fond,de wijn,de goulashkruiden,majoraan en wat peper en zout door het spek.Schep de uien,sperziebonen en het varkensvlees erdoor.Doe dit mengsel in een glazen magnetronschaal (24 cm.)Bestuif het werkvlak met bloem en leg de bladerdeeglapjes erop.Rol ze uit tot een ronde lap van ca.26 cm.doorsnede.Leg de deeglap over de vulling in de magnetronschaal en plak de randen vast met een beetje water.Steek met een appelboor in een cirkel 5 gaatjes in het deeg.Zet de pie,afgedekt,tot gebruik in de koelkast.Verwarm de combimagnetron voor op 225C.bestrijk het deeg met het losgeklopte eidooier.Schijf de pie in het midden van de oven en schakel de magnetron in op 300 watt.bak de pie in 15 min.goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst