Recept
« Terug naar recepten
Pikante balletjes
PT15M
Pikante balletjes
Een heerlijk pikante balletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pikante balletjes te bereiden
Kneed de nasikruiden door het gehakt heen. Maak er middelgrote balletjes van, ong 3 cm.
Doe de olie in een pan en braad de gehaktballetjes donkerbruin en gaar.
Als deze klaar zijn, haal je ze uit de pan en leg ze in een schaal, zodat deze weer in de koelkast af kan koelen. Als ze koud zijn, zijn ze het lekkerst.
Doe de olie in een pan en braad de gehaktballetjes donkerbruin en gaar.
Als deze klaar zijn, haal je ze uit de pan en leg ze in een schaal, zodat deze weer in de koelkast af kan koelen. Als ze koud zijn, zijn ze het lekkerst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
azieindewok zegt:
Als je aziatisch kookt moet je geen olijfolie gebruiken, dit heeft teveel een eigen smaak en reuk, het beste is om arachideolie(pindaolie) te gebruiken deze is neutraal en word heter.
Lijkt me een heerlijke snack. ;)groetjes!!!!
angelina zegt: