Recept
« Terug naar recepten
Pikante chocolademousse
PT30M
Pikante chocolademousse
Een heerlijk pikante chocolademousse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
italiaanse kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante chocolademousse te bereiden
Smelt de chocolade au bain marie. Voeg de eierdooiers toe en de chilipoeder en de rum. Roer goed door elkaar. Spatel dan voorzichtig de tot sneeuw geklopte eiwitten toe als de chocolade is afgekoeld. Giet over in glazen of schaaltjes en zet deze 4 uur in de koelkast. Versier met wat slagroom, de aardbeien, enkele muntblaadjes en bestrooi met wat kaneel.