Recept
« Terug naar recepten
Een winters appelgebak
PT40M
Een winters appelgebak
Een heerlijk een winters appelgebak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een winters appelgebak te bereiden
Kook de pudding zoals op verpakking staat vermeld.Laat afkoelen.Stoof de geschilde appels in de rum met kaneel beetgaar en laat eveneens afkoelen.Rol het bladerdeeg uit en verdeel in 4, leg een beetje pudding en een halve appel in schijven er op en plooi toe.Laat deze vier appelgebakjes in een voorverwarmde oven op 180gr goud bruin bakken gedurende 40min .Laat afkoelen op rooster.
derbyke zegt: