Recept
« Terug naar recepten
Pikante tomatensaus
PT30M
Pikante tomatensaus
Een heerlijk pikante tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante tomatensaus te bereiden
Verhit de olijfolie en bak hierin de fijngesneden sjalotjes, rode peper, wortel, bleekselderij en geperste knoflook.
Voeg de gepelde tomaten met sap toe.
Druk de tomaten met een houten lepel stuk.
Laat de saus op middelhoog vuur ca 20 minuten sudderen tot hij een goede dikte heeft.
Breng op smaak en serveer de saus warm bij de frittata
Voeg de gepelde tomaten met sap toe.
Druk de tomaten met een houten lepel stuk.
Laat de saus op middelhoog vuur ca 20 minuten sudderen tot hij een goede dikte heeft.
Breng op smaak en serveer de saus warm bij de frittata
bertal zegt:
m.v.g. Bert Allers