Recept
« Terug naar recepten
Pikante tonijnrolletjes
PT30M
Pikante tonijnrolletjes
Een heerlijk pikante tonijnrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante tonijnrolletjes te bereiden
Meng de tonijn, bieslook, sesamolie, limoensap, rode peper en zout en peper naar smaak. Snijd de courgette in de lengte in twintig heel dunne plakken. Bestrijk de plakken dun met mayonaise en bestrooi ze met zout en peper. Leg op elke plak courgette aan één kant een schepje van het tonijnmengsel en rol de courgette luchtig op om de vulling (steek er eventueel een prikker door). Zet de rolletjes rechtop, vul ze eventueel iets bij en bestrooi ze met sesamzaadjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sosiesje zegt:
Dikwijls is dat gekombineerd met een rasp.je kan de snee op verschillende diktes zetten(toch bij tupperware)
caro zegt:
sosiesje zegt:
courgettes kan je makkelijk dun snijden met een broodsnijmachine.voor een hapje zoals op de foto een lapje van 0,50cm dik, zo doe ik het toch.
caro zegt: