Recept
« Terug naar recepten
Zalmsla
PT10M
Zalmsla
Een heerlijk zalmsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmsla te bereiden
Zalm kruiden met peper en gaar steamen, laat afkoelen.
Lente ajuin in fijne ringen snijden.
Rode biet zeer fijn snijden houd enkele schijfjes apart voor afgarnering.
Augurk fijn snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden houd enkele blaadjes apart voor afgarnering.
Zalm fijn brokkelen meng de groenten eronder evenzeer de mayonaise, mierikswortel, porto en peper.
Serveer zeer fris op schaal en werk af.
Lente ajuin in fijne ringen snijden.
Rode biet zeer fijn snijden houd enkele schijfjes apart voor afgarnering.
Augurk fijn snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden houd enkele blaadjes apart voor afgarnering.
Zalm fijn brokkelen meng de groenten eronder evenzeer de mayonaise, mierikswortel, porto en peper.
Serveer zeer fris op schaal en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: