KookJij

pikanten wok met scampi

Een heerlijk pikanten wok met scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe pikanten wok met scampi te bereiden

Snij de groenten in fijne brunaise
wok de groenten in een scheutje olie en
voeg dan meteen de look en de scampi toe
blus het geheel met water en voeg hier
de groentenbouillon,alpro soya cuisine
en ketchup aan toe.Voeg daarna de pittig
gekruide soya tofureepjes toe, kruid met
pezo,wokmolentje en srenkel er nog wat citroensap overheen. Overstrooi met verse kruiden en serveer

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

katasroof

katasroof zegt:
Sorry maar wat is Pezo?...:(
Fred

Fred zegt:
Gaarne uitleg over de navolgende gebruikte terminologie. Deze is in geen enkel keukenwoordenboek te vinden.
alpro soya cuisine
alprosoya b+b
alpro soya tofureepjes
wokmolentje :(
wimmar

wimmar zegt:
Sorry, dit is een recept wat voor mij abracadaba is.
wijda

wijda zegt:
Sorry Marcelle maar tante Wijda komt hier niet helemaal uit,het leek op het eerste gezicht een simpel recept,maar een beetje meer uitleg over wat precies wat is kan in dit recept geen kwaad,
sorry ik ben ook maar een gewone boerin ;)
Jos

Jos zegt:
Mag ik vragen wat een wokmolentje is? En waarvoor de recepten tegenwoordig in SMS-taal worden geschreven?

Met vriendelijke groet,

Jos.