Recept
« Terug naar recepten
Pilav (wokrecept)
PT40M
Pilav (wokrecept)
Een heerlijk pilav (wokrecept) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn receptenmapje
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pilav (wokrecept) te bereiden
Snijd de kipfilet in stukjes en doe de kipkruiden erdoor, mengen.
Bak ze goudbruin,vhaal ze eruit en fruit dan de uien, knoflook, paprika en champignons.
Bouillonblokje erbij en de kipstukken er weer bij.
Nog 2 min doorroeren dan de ketjap.
Tomatenpuree en sambal erbij.
Tot slot de perziken toevoegen.
Even sudderen en meteen opdienen.
Bak ze goudbruin,vhaal ze eruit en fruit dan de uien, knoflook, paprika en champignons.
Bouillonblokje erbij en de kipstukken er weer bij.
Nog 2 min doorroeren dan de ketjap.
Tomatenpuree en sambal erbij.
Tot slot de perziken toevoegen.
Even sudderen en meteen opdienen.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Eet het met rijst en drink er een lekker koud biertje bij of een glas water.....
Lisette zegt:
In plaats van perzik kun je ook ananas gebruiken. Is ook lekker.;)