Recept
« Terug naar recepten
Pinchos Morunos (vleesspiesjes)
PT1500M
Pinchos Morunos (vleesspiesjes)
Een heerlijk pinchos morunos (vleesspiesjes) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
1500 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
spanjewinkel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinchos Morunos (vleesspiesjes) te bereiden
Maak een marinade door het kruidenmengsel door olijfolie te roeren. Doe het vlees in een schaal en giet zoveel van het kruidenmengsel/olijfolie over dat het mengsel goed in het vlees kan trekken. Het lekkerste resultaat bereik je door het een dag te laten marineren. Hoe korter het marineren duurt, des te minder smaak het gerecht zal hebben.
Doe daarna de stukjes vlees op spiesjes en bak of grill ze mooi bruin en gaar, tijdsduur afhankelijk van het type vlees.
Serveren met stokbrood en geniet maar, van weer een origineel Spaans recept!
Doe daarna de stukjes vlees op spiesjes en bak of grill ze mooi bruin en gaar, tijdsduur afhankelijk van het type vlees.
Serveren met stokbrood en geniet maar, van weer een origineel Spaans recept!
bertal zegt:
waarom zet je bijna nooit de bron bij jouw recepten.
Groetjes Bert Allers